Om Planet Consulting

Bakom Planet Consulting står Academic Search med över 30 års erfarenhet av rekrytering och interim.

Förutom att vi har 30 års erfarenhet från rekryteringsbranschen och har vi nu lagt till bred erfarenhet från Greentech & Cleantechområdet och därmed startat Planet Consulting som bara är inriktade på Miljöteknikbolag.

Bakgrund

Planet Consulting startades med erfarenheten av att med mycket mer engagemang och mer kunskap om uppdragsgivarnas verksamhet så kommer slutresultatet bli betydligt bättre. Detta gäller både för dig som kandidat och för dig som uppdragsgivare. 

Vi vet att vi kan addera till mer kunskap och mycket engagemang i processen gentemot både uppdragsgivare men även gentemot kandidaterna.

Vi tror inte att det behöver vara mer komplicerat än så men det ska göras också. Planet Consulting gör precis detta och då vi till 100 % endast jobbar mot Greentech och Cleantechbolag så är vi övertygade om att slutresultatet blir det bästa.

Planet Consulting har själva en bakgrund från denna sektor och har själva sett utmaningen och tar därför denna uppgift på stort allvar. 

Välkommen till Planet Consulting – Specialister på rekrytering och interim till Greentech och Cleantechbolag

Varför Planet Consulting

För uppdragsgivare

Vi vill vara en trygg partner till er som uppdragsgivare i att hitta rätt kompetens inom ett område som är både spännande och nödvändig för att rädda planeten vi bor på. 

Vi vill skapa värde åt er genom att ni kan fokusera på det ni är duktiga på, vi gör det vi är duktiga på.

En viktig del i Planet Consulting är att vi har egna erfarenheter – från båda sidor vilket gör att vi vet utmaningen men tror samtidigt att vi kan lösa detta genom att addera lite mer kunskap och framför allt mycket mer engagemang. Vi vill lära känna er på djupet och ha en genuin förståelse för vad er verksamhet går ut på och på så vis hitta rätt kandidater som får rätt förutsättningar.

Vi har märkt av ett lågt engagemang i branschen från rekryterarna och det vill vi ändra på.

Vi har också märkt av en låg kunskap inom detta område och det vill vi också ändra på.

Därför att vi är 100 % fokuserade bara på Greentech och Cleantechbolag.

För kandidat

För dig som kandidat är det av stor vikt att du vet vad rollen innebär och vad företaget du är intresserad av verkligen gör. Då vi är 100 % fokuserade bara på Greentech och Cleantechbolag har vi en större förståelse och ett större engagemang i vad våra uppdragsgivare gör. 

Vi lägger mer tid på att själva lära oss om bolagen och vi har erfarenheten sedan tidigare att kunna förmedla detta på sätt som ger en rättvisande och bra bild av vad det faktiskt kommer att innebära på den tilltänkta arbetsplatsen.

sv_SE